EHMANN-Ел.материали
Фирма Bodo Ehmann GmbH е създадена през 1976 год. и предлага специфични решения за електро бранша, като с течение на времето продуктовия сортимент се разширява и към момента се предлагат широка гама от решения за индустрията и дома.Bodo Ehmann GmbH е фирма с идеи, опит и високи качествени изисквания.
На следващите страници ще откриете иновативни идеи за продукти с полезни функции, истински решения на проблеми и подходящ дизаин. Накратко... Качество и сигурност на най-високо техническо равнище в сградните инсталации.
Различните серии: VARIO - разклонители, LUMEO - димери, HALONIC - трансформатори, ROLLO - жалузиключове, WISIO – безжична техника, DECORA – ключове и контакти и LICOM – датчици за движение, са марки, на които трябва да обърнете специално внимание.
Както преди, така и днес с една обща цел:
Производство на качествени продукти в съответствие с желанията на клиента, както и гарантиране на постоянно високо качество на продукцията. Развитието и разработката на нови идеи и концепции са поставени на най-високо ниво и тясно свързани с инженерното развитие, конструирането и производството. Клиентските желания и нужди са от високо значение за фирмата. Широкият спектър от производствени възможности, кратките производствени процеси и предимствата на местоположението в Германия дават възможност да се предложи за кратко време един напълно нов продукт, от разработката до серийното производство. И при това „Made in Germany”.

За повече информация посетете www.ehmann-gmbh.de